NEJEN:.. MÁŠO!! : MÁŠ? / ..Že: ,,CO"?..Máš? / Čárku:.. MÁŠ? / A.. JAKOU??

´JP´ Články ´ » NEJEN:.. MÁŠO!! : MÁŠ? / ..Že: ,,CO"?..Máš? / Čárku:.. MÁŠ? / A.. JAKOU??

18.12.2021, JP

..PRO ŽIVOT ??..

Politici, političky, České republiky, ( mívajíc i leckdy například  ústa plná odkazu prezidenta Václava Havla ).., už po dekády, nevědí, obvykle, která bije..jak se Lidově říká. Položím jim banální otázku, z oblasti například sociální ekonomiky, a čučí..plácají totální nesmysly, a TO i u pojmů, norem, již zavedených, které by z povahy své náplně práce měli být povinni znát.NO, mnohdy, většinou NEZNAJÍ. TOTO je šak, velmi žalostný stav úrovně vzdělanostní Lidí, kteří se v ČR derou do politických funkcí. Jak  mohou být vůbec schopni řídit úspěšně republiku, stát, sloužit LIDU ?? TO za daného stavu bezesporu jít nemůže. TO NEJDE. A NEPŮJDE !! A tak se různě prdelí, točí jak na báni, předvádějí, naparují, a naparují..a LIDÉ NA TO DOPLÁCEJÍ svými osudy, svým nejednou i ZDRAVÍM, i předčasnými zbytečně ÚMRTÍMI. TITO plitici, političky, TO různě mskují, odvádějí pozornost..Vezmu li TO v hierarchii od shora, tak můžeme začít Milošem Zemanem, přes senát, parlament, vládu ČR a jim podřízené i státní instituce, které v tom mívají na úrovních jejich zaměstnenců, zaměstnankyň, také nejednou hokej.

Zastavme se nyní například u pojmu: ,,Částky MINIMÁLNÍ", ustanovené LIDU vládami ČR: Politici, političky, ČR, tak nějak vědí, že ve vyspělých společnostech..zemích.., jsou ustanoveny. Jenže mimo ČR, například ve Švýcarsku, jsou ustanoveny K PŘEŽITÍ. K ŽIVOTU DŮSTOJNÉMU. Jedna Moje známá, Čecho Švýcarka tamní, po vážném úrazu s trvalými následky, tam má vyměřeno po započítání Českého invalidního důchodu(v jednotkách tisíc korun CZK) měsíční minimum PRO ŽIVOT ve výši 2tisíce ChFr. ( v přepočtu cca 47 tisíc korun CZK ). V České republice, která je se Švýcarskem takřka v sousedství, je minimum měsíční Lidem ustanoveno na částku 3400,-korun CZK. Na tomto minimu měsíčním jsou závislí mnozí senioři, seniorky, invalidé, ale také například i Lidé s nízkými příjmy, kteří kvůli tomu musejí žádat o příspěvek na bydlení. To ve Švýcarsku (nejen) také mají obdobně zavedeno, avšak, v uvedené jiné poněkud, PRO ŽIVOT DŮSTOJNÉ, ZMÍNĚNÉ, DIMENZI. Nedávno Mi jeden Rakušan na Václavském náměstí v Praze říkal, se svou Českou partnerkou, že v Rakousku mají toto měsíční minimum PRo ŽIVOT ve výši cca 700 EUR, plus ovšem také dávky na bydlení v případě potřeby. Čeští politici, političky, mají povědomí, že ve vyspělých státech, společnostech, toto nějak funguje. Proto si ani ti největší dnešní i historičtí, notoričtí, despotové fašističtí například typu Kaloskovců, Drábkovců, Klausovců, Zemanovců, a jiní, nedovolí ani muknout nad tím, že i v ČR toto má být nějak zavedeno..LEČ, JAKSI, POUZE NA OKO, ALIBISTICKY. Samozřejmě je na místě se ptát, kde na TO má stát brát..Ale od toho jsou tito LIdé zvoleni do vrcholné politiky ČR, aby uměli, například po vzoru uvedených zemí, na uvedenou otázku odpovědět, a ideálně je v tom i předčit. Jenže Čeští politici, političky, se jen naparují, a naparují..a tohle řešit je pro ně jaksi ,,práce", jednak by museli skutečně něco aktivně budovat, tvořit, pečovat o TO, trvale, druhak vzhledem ke svému rozhledu, vzdělání, schopnostem, totho ani ve své Lenosti, NEJSOU SCHOPNI. a ta po sobě vzájemně i pokukují, zda už co den, má v tom, či onom, ta, či ten, kdož z nich kdejakou udělanou si: ČÁRKU. ČÁRKUJÍ.

Avšak, jdou v TOM i MNOHEM DÁL, každodenně. V ČR panuje FAŠISTICKO MAFIJNÍ SYSTÉM, ve kterém NELZE ani tyto údaje, běžně, konkrétní, v jednotlivých zemích EU, ( ale i o například tak Švýcarsku) o například minimu pro ŽIVOT měsíčně, NELZE tyto DATA běžně ZJISTIT, ani například vyGooglit. To je důkazem toho, že n toto ,,utajení" uvedených dat, dbají ti, kdož mají na starosti například algoritmy vyhledávačů. Toto, co zde píši, platí pro tuto chvíli, tedy doposud. Je možné, že po shlédnutí, přečtení, zde uvedených řádků dotčenými, zodpovědnými, osobami z kruhů politických, ale i napříkla správců internetových vyhledávačů, na tomto něco změní..upraví. V ČR tak vlády udržují LID v bublině NEVĚDOMÍ. Z toho, na TOM, si TITO, v podobenství různých ŠMEJDŮ, participují, nejednou i celoživotně, v podobě například politických funkcí, kdy Lidé v ČR obvykle volí z těch, kohož znají vizuálně, kdo se jim nějak trochu vzhledně PR(ově) představí.. ,a to i tehdy, jde Li o v čase již profláknuté fašisty, fašistky..jak nám ukazují neustále volební výsledky v ČR. Je to takové, po cca již 25 Let, ZNEUŽÍVÁNÍ důvěry LIDU, zneužívání jej, coby dobrých, hodných, oveček, ( s rujnováním i jich mnohdy, v hojné míře, například ČÁSTKOU MINIMÁLNÍ Lidem ponechávanou, ustanovenou těmito z politiky, při exekucích..dlužníkům, dlužnicím...)ve zneužívání postavení těch, kdož se derou neustále v ČR do politických funkcí.,s tichým mlčením nad tím vším ze strany médií, tedy s tichým souhlasem jejich s tím vším. TOŤ PROHNILÝ FAŠISTIC SYSTÉM ČR, RUJNUJÍCÍ LID..PO CCA JIŽ ČTVRT STOLETÍ.

( https://JP-MONITOR.proweb.cz )

~~~


Webové stránky zdarma