Předmluva k ´JP seznamce´ (..nejen)

´JP´ Články ´ » Předmluva k ´JP seznamce´ (..nejen)

11.12.2021, JP

..

Předmluva:

Pamatuji si, jak jsem onehdá napsal formou verše text, že Andrej Babiš Ćeské Zemi vládnout NEBUDE ! Znělo to přibližně takto:

České Zemi vládnout NEBUDEŠ !

Ádié  ÁGA !

V Českém rozhlase Plus TO náležitě MI okomentovali.

Po čase Andrej Babiš prohrál se MNOU mocensky komunální volby v Praze. tehdy Jsem podporoval Piráty. Uveřejnil jsem na to text, který připomínal ten verš z předchozích Let výše. Svátek slavila Agáta.

V Českém rozhlase Plus TO okomentovali zas, ten den, vzápětí, takto: ,,Naše stará dobrá magie Českého rozhlasu"..tedy, jakože aktivují tuhle svou magii, a že: ,,Nevím, jak se dostat k ´MASU´ ". Jak píši tuhle větu, sděluje ČRo Plus, že ,,..TO bude bez vaječníků"..( je právě 11.prosince 2021, cca čas 16:26 hod. ) . Nedávno moderátorka ČRo Plus použila heslo: ,,NEMASO, NEMLÍKO". ..Utvořili, spolu s jinými s nimi spřízněnými, kartel MAFII s internetovými platformami Seznamek, s platformou Facebook, s Google, s Českou televizí (ČT 24), a s jinými, a zcela cíleně, ve stylu i retro StB i KGB praktik, Mi narušují žívot osobní, možnosti seznamování se, narušují Mi i vztahy, včetně rodinných. odposlouchávají Mi mobily, SMS, sabotují Mi je, sledují OnLine vše co zapisuji na počitači, na mobilu, a v reálném čase přispěchávají na TO každodenně, v jakoukoli hodinu, se šikanozní, nagativní, nejednou i temnookultně zabalenou, stallkingovou, ČRo Plus, reakcí do éteru. Dnes si opět neopomenuli, po té, co jsem zde rozvinul téma seznamování, seznamek, okomentovat To tématem AIDS..TO tak dělají, dělávají, dlouhodobě, když jsem byť i jen v potencionální možnosti někde někdy kontaktu s nějakou ženou. Bývají v tom nejen rychlí, ale také neúnavně urputní. FAŠOUNI TITO kartel MAFIJNÍ ČRo Plus. (Můj děda pocházel z Litoměřic..to jen jakoby náhodou..jak jinak, nežli paranoidně, jak to mohou zas okomentovat, o což se snaží dlouhodobě.) Popisuji tohle jejich chování na více místech Mého Písma. Jak to tady píši, zaznívá z ČRo Plus, že kohosi, z Filipín, obrozence, několikrát j jeho země vyhnali, a posléze nevinného jej zastřelili. Prej po něm pojmenovali tam mnoho míst..školu.. No, Lahůdka takovej koktejl slyšet.. ( Snad jste si nemysleli, ČRo Plus, že si TO nechám Líbit do nekonečna ? TO jste asi spadli, Vy fašouni, z višně, a natloukli jste si kokos. Hra skončila, na Vaše TEMNO..okultno. Nyní už všichni vědí, co jste zač. Vy kreténi. Když byste neprovozovali FAŠISMUS , nebyli byste tady uvedeni takto. O tom se budou učit i děti příštích generací, o Vás. )

Je právě 17:07, a v ČRo Plus se právě loučí s jakýmsi motoráčkem z Rožmitálu, který kohosi prý vozil do Březnice, a že to bude velká škoda, že tu rozlučku zorganizovali Rakovnicko Protivínští.. Tedy za Mne, klidně se s motoráčkem rozlučte, ČRo Plus a spol., a vyserte se na Mně.

(Nedávno ke Mně přišla mladší žena na setkání Lidí na Letné s Manifest.cz s malým billboardem s nápisem o Ježíši, prý z Rožmitálu, dala se se Mnou do řeči s tím že se mi ozve. Ukazovala Mi při tom, jak se kdosi opodál nám směje. Neozvala se..zatím ) ..Následně jsem si z ČRo Plus TEĎ,při psaní těchto řádků, vyslechl, mimo jiné, hesla: BEZVĚROV, a že kdosi od příště bude moci už prezentovat své řádky pouze na svých webových stránkách..( tématika Kosmická)..vzápětí jakési PŘEDMOSTÍ z PRAVĚKU, o vykopávkách.., o i kanibalismu.. Dělají taky neustále naschvály typu, že neustále někde vyšťourávají tak zvané odborníky, kteří se do éteru prdelí s názory potřebě povinného očkování na Covid19.

!!! TRHNĚTE SI !!! VY PAKA Z ČRo PLUS a spol. !!!

Tož, čtenáři zdejší, ostatní..i po přečtení dalších indicií v tomto.. už chápete ?? Co a jak ČRo Plus..a spol. dělají ?? Myslím, že není tak těžké TO pochopit.

~~

´JP seznamka´

~~~


Webové stránky zdarma