SVOBODA, SVOBODA SLOVA..

´JP´ Články ´ » SVOBODA, SVOBODA SLOVA..

10.12.2021, JP

..

V médiích, napříkad, se můžeme opakovaně setkávat s pojmy jimi opakovanými: SVOBODA, SVOBODA SLOVA, DEMOKRACIE..

Avšak, jaksi, už zapomínají zmiňovat při tom, že uvedené hodnoty, aby byly humánními, tedy v souladu s LIDSTVÍM, je nutné, aby byly provozovány, položeny, na základu, kterému říkáme "SLUŠNOST". Slušnost končí tam, kde začíná chování, jakékoli, prvoútočné vůči Lidské důstojnosti, vůči ZDRAVÍ, vůči ŽIVOTU druhého, druhé, druhých..bytostí..osob.

Tak se běžně stává, že si mnozí LIDÉ v médiích osvojili praktiky, anpříklad rétorické, jdoucí proti uvedenému pravidlu, tedy proti uvedenému zde pojmu ´SLUŠNOST ˇ prvoútočně. To se pak nemohou divit, že dostanou, či dostávají, například od KOSMU, různě jak se Lidově říká, ať už obrazně, či neobrazně, různě, ,,přes hubu". Nelze si myslet, že když například provozují stallking vůči Mně, že Já budu jen tiše vše bezbranně snášet. Proto jsem v uplynulých dnech podal trestní oznámení tímto směrem, například proti Českému rozhlasu, Českému rozhlasu Plus..a proti dalším subjektům i s nimi různě spjatým, včetně osob z politických kruhů, kterým nejspíš dělají tak, hulvátsko rádoby temnookultně, vazaly, vazalky..někteří znich, nemálo jich.

Ovšem..TITO jdou, ve svých nejapnostech, které považují za svobodu, za svobodu slova, i dál. A tak si lze všímat například rétoriky, která má psychologicky potenciál poměrně značný, narušovat, nabourávatm morálku LIDU, ..LIDSTVA.

Mohli jsme si například všimnout, například v uplynulých dnech, takových vyjádření v Českém rozhlase Plus, před 22.hodinou večerní, po více dní, jako například: ,,OPÍCHÁVÁNÍ", ,,PÍCHÁNÍ SE ŽENOU, KDY JÍ PRÝ NETEČE MODRÁ KREV, ALE ČERVENÁ", nebo například povídání o tom, že ,,DVA KLUCI SI HRÁLI KDESI UPROSTŘED PLÁCKU S POPADANÝMI MRTVÝMI PTÁČKY, A SESTAVOVALI PŘI TOM JAKOUSI BOMBU.." , také si mohli posluchači, posluchačky, včetně dětí, například vyslechnout před 22 hodinou na ČRo Plus píseň s textem: ..Ukaž, že jsi muž, vezmi si do ruky nůž, a rozřezej Mne, rozčtvrťů.. Tohle provozují s jakýmsi zalíbením, až sadisticky. Sadisticko tak fašisticky. TITO ´mediální´ také cíleně vyhledávají různá témata, rétorická, jimiž si myslí, že mohou nějak, negativně, různě, ovlivňovat emoce, podvědomí, nejem Moje, ale i širší společnosti, LIDU..Což lze shlédnout podobenství rétoriky například Miloše Zemana, který si na tom založil svou papalášskou celoživotní pozici. (například). Samozřejmě, že nejsou jen hnusní, TITO, to by bylo příliš okaté. Zabalují to uvniř i jako dobra sov, rétoriky, činů.. i mezi řádky, rádoby i nenápadně, či články, příspěvky tématicky slovně podobnými.., . .čemuž se říkává i například ,,podprahová manipulace", což je i vyloženě, i doložitelně, nezákonné, i nedoložitelně. Jde tak o proozování PSYCHO FAŠISMU. Na tohle jsou specialisté, specialistky, jak pravím, LIDÉ z médií ČR, někteří mnozí, zejména v Českém rozhlase, v Českém rozhlase Plus..dlouhodobě. (Jde o tak chování LIDÍ, nejednou, které by se jen těžko přirovnávalo například k chování sviń, abych neurážel ta zvířátka..no, ale normální, slušní, LIDÉ, MI jistě porozuměli..rozumí. )

V uplynulých dnech Jsem zaznamenal, také, například od web platformy Aktuálně.cz na jejich facebookovém profilu, že se tamní dva..muž se ženou, vyprsili, a začali se posmívat LIDEM, kteří například za komunistické totalitě, se nějak angažovali samizdatově, prý stimulovaní tehdejší StB.. Tedy, toto se Mne dotýká. Jde o urážku těchto LIDÍ, když se jim takto mají tendenci vysmívat. Můžou to teď zpětně různě se snažit okecat..no, vyjádřil jsem se jim k tomu tak, ,,že Mi připadají, jako dva kluci, kteří tlučou svého vrstevníka, a smějí se u toho, aby tento svůj fašismus zamaskovali. Což lze běžně dnes, takovouto šikanu, takovýto teror, u školáků, různě vídat, pozorovat." Obratem Mi ten příspěvek smazali. No, tak jsem si zobrazování Aktuálně.cz celistvě bloknul. Už se Mi nezobrazí. )  

~~~

 


Webové stránky zdarma