MOŽNOST PROSPERITY, JEDNOTLIVCŮ, STÁTŮ..versus: VYKRÁDÁNÍ KNOW_HOW, DUŠEVNÍCH VLASTNICTVÍ takřka všudypřítomně

´JP´ Články ´ » MOŽNOST PROSPERITY, JEDNOTLIVCŮ, STÁTŮ..versus: VYKRÁDÁNÍ KNOW_HOW, DUŠEVNÍCH VLASTNICTVÍ takřka všudypřítomně

10.12.2021, JP

..

**MOJE PÍSMO** i ve_zdejší, ..Lze jej, tedy povoluji jej, tedy i zpětně zde takto písemně, v historii, bezplatně šířit ku blahu VŠEM, zdejší v nezměněné obsahově podobě, ku četbě, studiu. Má doporučení v Mém Písmu jsou, a budou, ode Mne ZDARMA  ku blahu všem. na Zemi planetě. Je TO Dar Můj Lidstvu, na Věky. Mohou se Mým Písmem inspirovat, v pozitivním duchu PRO ŽIVOT, PRO ZDRAVÍ LIDU, PRO LIDSKOU DŮSOJNOST, pro i udržitelnost optimální co nejlepší ŽIVOTA NA ZEMI všechny vlády na Planetě Zemi při správě států, v Mírové_politice, mohou se Mým Písmem ZDARMA inspirovat v Pozitivním Duchu zde uvedeném podnikatelé, podnikatelky, firmy, živnostníci, živnostnice, výrobci.. , Lékaři, Lékařky, Léčitelé.., státní správa, subjekty, organizace, poskytující služby PÉČE, Gastronomická zařízení.. NO, VŠICHNI. Žádná vláda se nemusí obávat toho, že bych někdy jim, někomu, vyčetl, že se nechali tak v pozitivním Duchu, inspirovat. (Pokud ovšem nebude Moje Písmo zneužito sobecky..tak, jako to udělal například Andrej Babiš, kdy si vyzobl slůvko neblábolit do svých billboardů při své ´PR´kampani v roce 2017, ve stejný čas, kdy jsem Já jej použil v jednom ze svých veršů publikovaně na netu..přičemž za celou dobu, co je Andrej Babiš v politice ČR, se na Český Lid vykálel, jen si čerpá celou dobu miliardy dotací do svých různě firem, střetozájmově. Nepostavil snad ani jeden byt dostupného nájemního obecního bydlení, ani jeden byt bezbariérový, jeho ignorancí vůči Mým doporučením ohledně Covid19 zbytečně zemřelo v ČR na přelomu let 2020/2021 více jak 30 tisíc Lidí.  )

Avšak, všímám si zvyklostí i jiných, poněkud nepěkných..kvůli nimž, například, je poněkud fádní, možnost jiné, široké v pravdě a Lásce, představivosti PROSPERITY Českého Lidu, v celé jeho šíři, potažmo České republiky, Evropy, světa, když se naprosto běžně, například, i nepokrytě veřejně, KRADOU, VYKRÁDAJÍ, JINÁ KNOW_HOW, DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ druhých. Děje se to nejen v kruzích politických, ale i na úrovni obchodní, státních úřadů, institucí.. JAK se TO děje? Všelijak. Například tak, že se vyhlásí tak zvané ,,výběrové_řízení"..různá ,,výběrová řízení," Na těchto ,,výběrových řízeních" se z uchazeček, uchazečů, vytáhnou jejich rozumy, pokud možno až do dna co to jde. Později, v čase, to ti, kdož toto vykrádání provozují, postupně implementují ve svých projektech, ve svých životech, za účelem vlastní participace na ukradeném tak, vykradeném tak, vykradených tak, pojmech..jménem Rádoby: ,,ÚSPĚCHů.

Tohle celé vykrádání, s rádoby úspěchem v čase, MÁ VŠAK ZNAČNÝ HÁČEK. A to ten, že když u aplikování daných ukradených myšlenek, není jejich tvůrce, tedy původní jejich majitel, tak uvedené projekty, takto postavené na původním vykradení jich coby duševního vlastnictví, bez jejich výslovného, vědomého, souhlasu, ve výsledku, ve výsledcích, budou mít podobu spíše marnosti, a to pro celou širokou společnost LIDÍ, LIDSTVA na ZEMI.

Tak, TOTO se dnes, a nejen dnes, ale po mnoho desetiletí již.. běžně, na různých úrovních, na planetě ZEMI, žel, děje. tomu odpovídá i stav, situace, nejen LIDSTVA, na planetě ZEMi, planety ZEMĚ, jejího stavu pro ŽIVOT LIDSTVA NA ZEMI.

Pro prosperitu je nutné, aby ti, kdož jakkoli mají dobré myšlenky, na nich také autorsky participovali, a aby je měli možnost, na jejich cestě vývoje, rozvoje, také po svém ovlivňovat, samozřejmě za patřičnou, v pozitivním Duchu, odměnu..za náležité pozitivní "PRO ŽIVOT" ohodnocení.

 

~~~

 


Webové stránky zdarma